La Pobla de Lillet celebra diumenge la 15 ena Escalada a Falgars

28/09/2010
Carretera

La Pobla de Lillet celebra diumenge la 15 ena Escalada a Falgars

El pròxim dia 3 d'octubre es celebrarà amb sortida en la Pobla de Lillet i arribada al Santuari de Falgars, la 15 ena edició de l' Escalada Ciclista a Falgars, organitzada pels Amics del Ciclisme Lillet, Bici Grandia i Ajuntament de la Pobla de Lillet amb la col•laboració de l’Àrea d´ Esports de la Diputació de Barcelona.
Aquesta és una escalada popular oberta tant a corredors i a aficionats federats com no federats. El preu de la inscripció serà de 7 euros.
La crono tindrà 8 quilòmetres aproximadament amb sortida en la Plaça de l ´ Ajuntament de la Pobla amb aproximadament 2 quilòmetres de terreny pla abans d´ iniciar l'ascensió a Falgars. El desnivell aquesta entre els 843 m i els 1285 metres.
Al final de la prova s'oferirà un refrigeri als participants i els premis segons els classificats menors i majors de 16 anys, segons comenta l'organització de la prova.
Recordar que La Pobla de Lillet és una població últimament molt vinculada al ciclisme i que el passat mes de maig va acollir la sortida de la prova vàlida per la Copa d´ Espanya en categoria elit i sub23, la Cursa del Llobregat.

Per veure tota la informació: www.poblalillet.cat