Cristian Astals, campió de Catalunya CRI de juvenils

28/09/2010

Aquest dissabte, el Club Ciclista Sport Ter va organitzar els Campionats de Catalunya de Carretera contra-rellotge individual per a les categories de Júniors, Sèniors, Màster 30 i Veterans, amb un total de 120 corredors. El recorregut de la cursa tenia 17 quilòmetres i es va disputar a les poblacions de la Vall del Llèmana de Sant Gregori, on es va fer la sortida cada minut un corredor i l’arribada a Sant Martí de Llèmana, amb un recorregut tranquil i rodejat sempre de conreus i la verdor dels boscos i vegetació, amb una carretera que combinava trams planers i de pujada de poca duresa.
La crono juvenil va estar dominada pels ciclistes catalans del Huesca La Magia, destacant Cristian Astals, nou campió, per 19 segons sobre Adrià Pujol i 48 menys que Jaume Escoriguela. El millor juvenil de primer any ha estat David Dalmau (Linde), quart a la classificació absoluta. La resta del quadre queda completat per Jaume Morales (Bici Equip Centelles) a master 30, David Albos (Intersport) a sènior, Adolfo García (AC Parets) a vetarans 40, Josep Mengual (Mengual) a veterans 50 i Cristòbal Maya (Galvesport) a veterans 60. El lliurament de maillots i trofeus de podi va ésser presidit per Carme Mas, presidenta de la FCC.