Tot a punt per la IX Copa Gironina de BTT que arrenca a L´ Estartit

24/09/2010
BTT

Tot a punt per la IX Copa Gironina de BTT que arrenca a L´ Estartit

El dissabte dia 9 d’octubre, a L’Estartit es donarà el tret de sortida del Campionat de la Copa Gironina de BTT, que aquesta temporada tindrà com a novetat que, amb les proves de Maçanet de Cabrenys i la de Le Boulou (Roselló), també es disputarà el Campionat dels Països Catalans per totes les categories de grans i petits, i es lliurarà el mallot de campió per tots els campions, per reforçar els llaços de germanor amb la Catalunya Nord i tots els Països Catalans.
La Copa Gironina, que és coordinada per la Delegació de Ciclisme de Girona, es va crear fa 9 anys i, fins ara, ha tingut molt d’èxit, principalment per que es disputa en circuits d’una sola volta, no repetitius, i aquest sistema fa que els amants del ciclisme de lleure, que també hi poden participar, puguin gaudir plenament de la aventura i dels encants de la natura de les comarques gironines, sense la pressió de la alta competició dels circuits curts pels que es fan diferents voltes.
Com a referència, recordem que la volta llarga tindrà uns 30 quilòmetres i la curta uns 20 quilòmetres, i els circuits curts per nens i nenes de 1 i 2 quilòmetres. Els corredors hauran de portar el dorsal del trofeu Caixa Girona de BTT. La Copa Gironina consta de 8 proves, i puntuaran les 6 millors.

Calendari 2010 Copa Gironina de BTT

1.- 09 d’octubre  L’Estartit (tarda)
2.- 17 d’octubre  La Bisbal
3.- 24 d’octubre  Maçanet de Cabrenys (puntua Països Catalans)
4.- 31 d’octubre  Castell d’Aro
5.- 07 de novembre Amer
6.- 14 de novembre Sant Martí Vell
7.- 21 de novembre Sant Feliu de Guixols
8.- 28 de novembre Le Boulou (final Copa Gironina i Països Catalans)

Per veure instruccions de la Copa Gironina
Per veure normativa de la Copa Gironina