Es presenta la XI edició del Cinturó Ciclista de l´ Empordà

21/09/2010
Carretera

Es presenta la XI edició del Cinturó Ciclista de l´ Empordà

L'Esport Ciclista Figueres va presentar al Museu del Joguet de Catalunya, a Figueres, la XI edició del Cinturó Ciclista que es disputarà en tres etapes els dies 1, 2 i 3 d'octubre. La presentació "Fil per randa" de tots els detalls del Cinturó va anar a càrrec de Josep Aparici que ha viscut intensament la prova des de el seu inici fa 10 anys.
D'entrada caldria dir que aquesta volta per categories sub23 i èlit és una de les proves més importants del calendari ciclista i és l'única de Catalunya de categoria UCI internacional, que farà com cada any que la participació sigui de luxe amb els millors corredors de diferents països i que ben segur dintre de poc alguns veurem al camp professional com els catalans "Purito", Tondo, Jofré o Florencio entre altres que ara estan a la Vuelta.
La participació serà de 18 equips amb un total de 144 corredors i entre ells els gironins CC Bicis Esteve i CC Olot. En la presentació i van estar presents les següents autoritats que en les seves intervencions van donar les gràcies a tots els col•laboradors i van transmetre els millors desitjos d'èxit als organitzadors del Cinturó: Josep Sagué (Esports Generalitat), Lluís Barba (UFEC), Joaquim Ferrer ( Ajuntament de Figueres) i Delegació de Ciclisme de Girona que també va donar les gràcies a Josep Fernandez fins ara president i va desitjar sort i èxits al nou president Arturo Aguirre.

Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)
Font fotografia: Carles Ferrer