La Federació Catalana de Ciclisme amb l’Outdoor Sports Experience

24/09/2010
BTT

La Federació Catalana de Ciclisme amb l’Outdoor Sports Experience

Com no podia ser d’una altra manera, el ciclisme de muntanya tindrà una accentuada presència a la fira dels esports d’aventura i oci a l’aire lliure Outdoor Sports Experience, que s’instal.larà a la Plaça Minici Natal, al costat del Palau Sant Jordi, el 2 i 3 d’octubre. I la Federació Catalana de Ciclisme prestarà tot el seu suport i adquirint molt protagonisme en el programa de curses i competicions que giraran al voltant del BTT.
Així, dissabte impulsarà la Kids Cup, una cursa de bici de muntanya que establirà diverses categories infantils i que suposarà un perfecte escenari per a la promoció i difusió del ciclisme.
Paral.lelament, el gran plat fort del cap de setmana pel que fa a les proves competitives l’assumirà la Copa Catalana Internacional Gran Premi Massi, que celebrarà a l’Outdoor Sports Experience la seva setena i darrera prova del calendari. Suposarà per tant un marc immillorable per celebrar el final de festa d’aquesta gran copa catalana de btt que culminarà amb els nous campions de la temporada 2010 i un dinar popular. La competició es concentrarà el diumenge 3 d’octubre i seguirà l’esquema habitual, amb dues curses que distribuiran totes les categories participants i que sortiran a les 10 del matí i les 12 del migdia. Suposarà sense dubtes una gran oportunitat per veure en acció als grans ciclistes de muntanya catalans, les noves promeses, així com alguns representants destacats del BTT espanyol i internacional.
Tots aquells ciclistes interessats en participar a la Copa Catalana- GP Massi ja saben que poden inscriure’s a través de la pàgina web d’Ocisport, promotor del campionat, http://www.ocisport.net/, i que el termini finalitza el dijous 30 de setembre. Totes aquelles inscripcions formalitzades amb posterioritat i a l’escenari de la cursa tindran un recàrrec en el preu final.