Èxit de la 4a Desfrenada de Besalú

15/09/2010
BTT

Èxit de la 4a Desfrenada de Besalú

La 4a Desfrenada de BTT de Besalú és un dels referents pel mon del ciclisme de muntanya gironí, com ho demostren els 400 participants que va acollir la prova, als dos circuits que tenien per escollir, de 36 i 25 quilòmetres, que es van estrenar, molt variats i atractius, de pista forestal i “camins de cabres” pels municipis de Besalú, Sant Ferriol, Beuda, Maià i Dosquers.
Aquesta marxa, a la que també se li dona el nom de Pedalejada Nacional de Catalunya, ja que es celebra el dia 11, Diada Nacional de Catalunya, va tenir un caire festiu i de país, i a la sortida, com cada any, va llegir-se un recordatori, referent a la festa de l’11 de setembre, i es van cantar “Els Segadors”, himne de Catalunya.
I, mentre els “bikers” gaudien d’una matinal molt divertida, alguns familiars van aprofitar per visitar la Vila Comtal de Besalú, amb un important patrimoni històric, com el Pont Romànic, els Banys Jueus o el Monestir de Sant Pere.
Tot seguit es va gaudir de una suculent butifarrada i, per variar, aquest any l’obsequi era una bonica tovallola de disseny. Llàstima de la caiguda d’un participant que va rebre una gran patacada a la cara. Caldria recordar més que el nostre apassionant esport del ciclisme te el seu risc, i que cal anar sempre molt en compte.

Per veure tota la informació: www.desfrenats.com

Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)