Tot a punt per la tercera PaülStreetBiker

14/09/2010
DHi

Tot a punt per la tercera PaülStreetBiker

El Club Ciclista EbreBike torna a organitzar la segona prova de Copa Catalana de descens urbà, la 3º PaülStreetBiker 2010, dintre del circuit de les tres proves de la Urban Cup que també inclou Andorra (Escaldes-engordany), Paüls i Lleida.
La data daquesta prova serà el 2 i 3 d'octurbe, tenim previst que el dia 2 per la tarda de 17:00 a 19.30h. els participants que ja s'hagin inscrit puguen entrenar els circuit de forma lliure i també el diumenge de 8h fins les 10h. . Les inscripcions se realitzaràn a l'Ajuntament (part superior del circuit) de 16.30h. fins 18.00h. del dia 2 i de 8:00h. fins les 9.15h. el dia 3 (diumenge matì). La cursa començarà a les 10:30h. Hi haurà remuntadors el diumenge, serveis mèdics , avituallament , etc. La normativa d'aquesta prova serà la que marca el reglament de descens urbà dictat per la FCC. 
El preu de la inscripció és de 20 euros sols per a federats i les categories que hi haurà són: Infantils , cadets, junior, sots 23, élit, master 30 , veterans i fémines. El circuit és técnic i molt divertit , però també és perillós, així que serà totalment obligatori dur les proteccions que marca la normativa. Podràn ser exclosos de la cursa els que no respectin la normativa. No hi haurà devolució de l'inscripció.
Els premis seràn tal i com marca la normativa de la FCC de descens urbà i hairà trofeu i obsequis Mondraker  per als tres primers classificats de cada categoria, a més dels premis en metàl•lic. El dissabte per la nit la organització a preparat una petita festa amb barra i concerts. Serà de 21h. fins la 01:00h.
 
Per més informació: clubebrebike@hotmail.com i www.natrosavall.com