La selecció catalana DH pren part a l´ Euro Cup

14/09/2010
DHi

El passat cap de setmana 11 i 12 de setembre una representació de la Selecció Catalana de Descens, van estar a Chatel (França) a l'Euro Cup Downhill. Hi van ser 3 júniors (David Boix, Jordi Junyent i Jonathan Anaya) i una noia Fémina (Victoria Hernàndez) amb el seleccionador Enric Galera i el delegat de Descens de Girona, Angel Aznar en l'apartat logística i mecànica.
Pels Júniors era la seva primera experiència a l'estranger i va ser molt profitosa per veure l'alt nivell competitiu del corredors i també dels circuits. En júniors en David Boix va ser 13è, en Jordi Junyent 14è i Jonathan Anaya caient a la darrera corba de la final va ser el 23è entre els corredors de 17 i 18 anys. La Vicky va fer la novena millorant el seu temps de la classificatòries del dissabte en 17 segons. Per altra banda també va poder participar el Màster 40 Enric Galera i altres dos catalans presents com en Borja Àlvarez i l'actual Campió d'Espanya Sènior, Jordi Temporal.
La Comissió de Descens afirma estar “contents d'aquest primera sortida fora de terres catalanes, i serà la primera de moltes pels propers anys. Contents del comportament dels corredors i agrair la feina realitzada per l'Antonio Mostazo com a preparador, Enric Galera com a seleccionador, així com a tots els col•laboradors”.

Fotografia: Jonathan Anaya