Mihaylov guanya a Olot on Cervantes segueix de líder de la Copa Generalitat

13/09/2010
Carretera

Mihaylov guanya a Olot on Cervantes segueix de líder de la Copa Generalitat

El corredor búlgar Nikolay Mihaylov, del equip SC Martigues, de França, ha estat el principal protagonista dels 98 corredors que han sortit d’Olot per disputar la cursa “Festes del Tura”, que es disputa cada any amb motiu de la Festa Major de la capital de la Garrotxa. El recorregut tenia 141 quilòmetres i, com a principal dificultat, el port de Les Encies i la part final de Mieras i Santa Pau, que ha decidit la cursa. De sortida s’ha format un grup de 17 corredors que han anat junts fins a la part final, que és la més dura. A Mieras, Mauricio Muller va aconseguir la escapada en solitari, però en els últims quilòmetres, Mihaylov posà la directa i cap corredor va poder seguir la roda. A la arribada a Olot plena de gom a gom, hi ha entrat com a just guanyador, amb uns forts aplaudiments.
A 42 segons ha entrat Muller, el tercer fou Armero i quart el corredor olímpic de Palafrugell Antonio Miguel, campió Èlit de Girona 2010, mentre que el garrotxí Adrià Moreno obtenia el mallot de campió Sub 23 de Girona.
La cursa puntuava per la Xallenge de les Grans Clàssiques, i Jordi Cervantes, que ha entrat setè, continua de líder. El millor equip ha estat el Martigues, de França.

Les grans clàssiques continuen i finalitzen a Manlleu amb el Trofeu Joan Solé el proper dissabte.

Text:Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)
Font fotografia: Enric Carré