Completa jornada de ciclisme a Palafrugell

07/09/2010
Carretera

Completa jornada de ciclisme a Palafrugell

Aquest passat dissabte, Palafrugell va viure tota una tarda de ciclisme al circuit de l’autovia de Palafrugell, organitzada pel Club Ciclista Palafrugell. Primer es va disputar una cursa puntuable per la Copa Catalana Sèniors i Màster 30, amb 50 corredors. El circuit de 5 quilòmetres era planer i ràpid i difícil de poder fer l’escapada i els corredors van aconseguir un bon promig de velocitat, prop de 43 quilòmetres/hora. I en l’esprint final, Manel Cortina (Cadena Pirenaica) va ésser el més ràpid i primer Màster 30, seguit d’Albert Bañeras (Munt-Bikes) i primer sènior, i tercer, Francesc Sagrera (CC Palafrugell) i, per equips, Munt-Bikes.
Tot seguit, es van disputar les 6 curses de la Copa Catalunya Infantil, amb 85 participants, en un circuit de 1.300 metres, i, entre ells, 20 Nenes, que van ésser una bona noticia per la tasca de promoció que representa. I de les 6 curses, caldria destacar la última per infantils, en que el corredor local Ruben Martínez va ésser molt superior, i que es va imposar en 4 dels 5 esprints puntuables. Per equips, el primer Ca n’Anglada.
Cal dir que la Delegació de la F.C.C. a Girona de Ciclisme no ha posat cap prova de BTT en els tres dies en que es disputen curses de circuit, i que son la de Palafrugell, el dia 11 a Girona i el 19 a Blanes, a fi i a efectes de mantenir un equilibri entre el BTT i les proves de circuit. Dissabte, dia 11, es disputarà una prova de Veterans a les 9 a Girona i a les 10:30 hores, curses per a Infantils.

Guanyadors

Benjamins

1er Nen: Oscar Rota (Gestoria Vilanova)
1a Nena: Carolina Miranda (Suburense - Versailles)

Principiants

1er Nen: José Gonzàlez (Gestoria Vilanova)
1a Nena: Mireia Trias (SARFA – Palafrugell)

Alevins 1er Any

1er Nen: Ivan Martell (Gènesis – Blanes)
1a Nena: Carla Puig (Gestoria Vilanova)

Alevins 2nd Any

1er Nen: Pol Hervas (Sant Boi)
1a Nena: Judit Gonzalez (Jodofi Supermercats)

Infantils 1er Any

1er Nen: Joel Nicolau (SARFA – Palafrugell)
1a Nena: Cristina Bru (Spaik Video)

Infantils 2nd Any

1er Nen: Ruben Martínez (SARFA – Palafrugell)
1a Nena: Elisabet Escursell (Spaik Video)

Per a mes classificacions: www.ciclisme.cat

Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)