Bona actuació dels joves descenders lleidatans a Andorra

03/09/2010
DHi

Bona actuació dels joves descenders lleidatans a Andorra

El proppassat dissabte dia 14 de agost, es va celebrar al circuit d´ Arinsal, la primera prova del Trofeu Super Dissabtes de BMX i 4X amb la participació de bikers andorrans, francesos i catalans, entre ells els integrants del C.C. Terres de Lleida i la Colomina DH Team que van pujar als llocs mes alts dels pòdium.
En infantils el gran guanyador va ser Mario Arroyo (Colomina). Aquest corredor va guanyar totes les eliminatòries i la final davant l´ andorrà Adrià Ucelay. En aquesta categoria destacar la bona actuació del company del guanyador Pol Bonet qui va patir una caiguda a les semifinals tenint que abandonar.
En alevins, el guanyador va ser ñ´ andorrà  Daniel Carrinton superant Ramon Manonelles (Terres Lleida), segon, i Toni Cabrerizo, també del Terres Lleida, qui va patir una caiguda quan anava en primer lloc. També per una caiguda va quedar fora de concurs Carles Dolcet (Terres Lleida).
A la setmana següent es va celebrar la segona prova dels Super Dissabtes. Mario Arroyo va repetir triomf amb Bonet, tercer. A alevins els components del Terres Lleida, Carles Dolçet i Ramon Manonelles foren primer i segon.

El proper dissabte 11 de setembre es celebrarà la final d´ aquest Trofeu Super Dissabtes.

Informació: Pep Roca, president de la Comissió DH de la F.C.C. a Lleida