José Belda torna a guanyar en les Grans Clàssiques, ara la Volta al Montsià

25/08/2010
Carretera

José Belda torna a guanyar en les Grans Clàssiques, ara la Volta al Montsià

El ciclista valencià José Belda (Guerola) ha resultat vencedor de la Volta Ciclista al Montsià, organitzada per la Penya Ciclista Montsià, que s’ha disputat aquest dimarts pel matí a la població d’ Ulldecona sobre un traçat de 122 quilòmetres, la cursa ha comptat amb la participació de 110 ciclistes entre els que hi havia nombrosos corredors del País Valencià. Recordar que Belda porta aquest any una esplèndida temporada a Catalunya, especialment a les grans clàssiques. Al març fou el millor del Trofeu Joan Escolà i segon al Campionat de Sabadell. Un mes abans es classificà tercer al Premi Inauguració.
Belda ha format part de varies escapades fins que finalment ha quedat al capdavant de la cursa juntament amb el seu company d’equip David Belda i Joan Font (CJAM). Donat que els Belda formaven part del mateix equip Joan Font no ha pogut fer res per deixar-los enrere i finalment  ha acabat en la tercera posició de cursa. La resta de corredors entrava a meta a poc més d´ un minut del vencedor.
La general de les grans clàssiques continua encapçalada per Jordi Cervantes (CJAM). La Copa Generalitat continuarà el 12 de setembre amb la tradicional cita de Festes del Tura d´ Olot.

El ciclisme continua al Montsià

Seguint amb les curses d’èlits i sub23, el proper dijous 26 d’agost la població de La Sènia, organitzat per la U.C. La Sènia, acollirà la 42ª. edició del Trofeu Sant Bertomeu, cursa puntuable per la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme, una classificació que ara mateix lidera Joan Font (CJAM) davant el seu company Jordi Cervantes.

Informació: http://ciclismetarragona.wordpress.com