Guillem Muñoz s’imposa en solitari a la Vallter 2000

22/08/2010

Aquest dissabte s’ha disputat una de les curses de carretera més carismàtiques i esperades per la duresa i la bellesa dels seus últims 10 quilòmetres, des de Setcases fins a Vallter. La cursa, que era de caràcter social, tenia 50 quilòmetres, amb sortida a Ripoll, va estar organitzada pel CC Ripoll, amb una participació de uns 150 corredors, de totes les categories.
Els primers 40 quilòmetres van ser de poca pujada fins a Setcases, on hi havia una meta volant, guanyada per Joan Rodríguez i, tot seguit, les dures rampes posaren a cada corredor en el seu lloc, i Guillem Muñoz (Pocara Joiers), que ja havia guanyat tres cops la cursa, fou el just guanyador, seguit de Raül Cruz, Josep Betalu i Mauricio Muller. La primera fèmina fou Sandra Santanyes (Trek Lorca). La cursa tenia com a títol “Memorial Fermí Pujol”, qui durant molts anys va dirigir el CC Ripoll, i que era una personal molt estimada per tothom.
El campió de cada categoria va rebre, com cada any, el mallot de “Campió Vallter 2000 – 2010”. En el lliurament de premis es va fer un recordatori dels dos accidents greus de dos ciclistes d’aquesta setmana, i es va demanar, pel bé de tots, molta prudència, tant a la cursa com en els entrenaments.