Els cadets i els veterans es donen cita a Sant Vicenç dels Horts

03/08/2010

El passat dissabte es van celebrar a Sant Vicenç dels Horts, organitzat per la P. C. Bons Amics, dues curses de les categories cadets i veterans, respectivament.

En la categoria cadet els tres primers varen ser, a més, cadets de primer any: 1r Ivan Badia del Linde Gallastegui, 2n Guillem Clemente i 3r Josep Maria Arnau, tots dos de J.C.S. Constructora. En fèmines les guanyadores varen ser Núria Lage del Goal- Reyno de Navarra en cadets i Judit Vidal del J.C.S. Constructora en la categoria juvenil. Per equips el guanyador va ser el J.C.S. Constructora.

En veterans els pòdiums per categories foren: en veterans 40 Jordi Codony (Renault Olot), Mirco Merotto (Cecoc) i José Madrigal (Pinturas Grimaldo). En veterans 50 el guanyador va ser Salvador Gálvez (Galvesport), seguit del José Nocete (Pinturas Grimaldo) i de l’Emilio Torrubia (Mengual). En veterans 60 el podi va estar composat per Cristóbal Maya (Galvesport), Francisco Roca (Pinturas Grimaldo) i Juan Manel Borrás (Viroelèctric). La fèmina guanyadora va ser l’Elena Carbonell del Delfín Verde i per equips el guanyador final va ser l’equip local de la P.C. Bons Amics – Pinturas Grimaldo.

Crònica i font fotografia: Xavi Navarro