Els estatals cadets de pista coronen la selecció valenciana

02/08/2010
Pista

Els estatals cadets de pista coronen la selecció valenciana

Avui diumenge han finalitzat els Campionats d´ Espanya de pista per cadets al velòdrom d´ Horta amb la selecció valenciana com gran triomfadora d´ aquesta cita de pedrera. Sota les ordres del tècnic Salvador Meliá ha continuat amb la gran tasca de l´ any passat guanyant cinc títols més tres plata i altres tres de bronze, superant a Illes Balears i Astúries.

La millor corredora de la cita ha estat Alícia González amb tres victòries a la puntuació i totes dues persecucions més dos podis més, un segon als 500 metres i un bronze al scratch. Recordar que l´ asturiana va ser fa poc campiona d´ Espanya de BTT també a Barcelona. El balanç masculí fou marcat pels valencians amb Torres i Valdivieso.

La darrera jornada ha deparat el triomf valencià a la persecució per equips en un combinat format per Enrique Valdivieso, Jonathan Rubio i Cristian Torres davant els balears. La velocitat masculina va caure en mans de Francisco López (València) davant el basc Peio Olaberria, mentre que la valenciana Mar Manrique es va fer amb el títol femení davant la també basca Ziortza Isasi. Les puntuacions foren per l´ andalús Antonio López i l´ asturiana Lucía González, una de les sensacions del campionat.

 

Font fotografia: Albert Martínez