Tot a punt pels Campionats d´ Espanya de pista per cadets

28/07/2010
Carretera

Tot a punt pels Campionats d´ Espanya de pista per cadets

El proper cap de setmana Barcelona serà seu del millor ciclisme en pista estatal. Per primer cop el velòdrom d´ Horta acull els Campionats d´ Espanya de ciclisme en pista per la categoria cadet en un programa competitiu de tres dies (del 30 de juliol al primer d´ agost) on es pondran en joc 14 títols de campió d´ Espanya, set per sexe comptant les següents disciplines: velocitat, velocitat per equips, 500 metres, persecució, persecució per equips, puntuació i scratch.
Durant l´ acte de presentació d´ aquesta competició la presidenta de la F.C.C., Carme Mas, acompanyada del màxim responsable dels campionats, Joan Medina, i el director tècnic de la F.C.C., Jaume Hernández, va animar els seguidors i ciutadania general a apropar-se al velòdrom pel bonic espectable que sempre garanteix el ciclisme en pista dins de l´ ambient esportiu que envolta Barcelona aquestos dies.
Un total de 12 regions estaran representades en aquestos campionats mitjançant 150 esportistes. El combinat català estarà format pels velocistes Eric Puche, Pol Monago, Daniel Serrano i els fondistes Aitor Aboy, David Calamaestra, Bernat Font, Marc Muñoz, Oscar Cabrera i Jon Hernández més les noies Elisabet Bru. Ana Ladero, Laura López i Ariadna Trias.