El campionat de Lleida 4X culmina el cap de setmana a Gardeny

25/07/2010
DHi

El campionat de Lleida 4X culmina el cap de setmana a Gardeny

La diada de Sant Jaume s'ha celebrat al Bike Park de Gardeny una matinal de four-cross, organitzada per la PC Colomina i el CC Terres de Lleida, que ha reunit sengles proves de l'Open Infantil i la Copa Catalana i el Campionat Provincial de l'especialitat, amb una inscripció pròxima a la trentena de participants.
Pel que fa a la Copa Catalana, en la categoria homes l'argentí resident a Andorra Diego Álvaro ha imposat la seva llei en totes les sèries classificatòries i en la final, per davant del lleidatà Gerard Pelegrí (Colomina DH Team) i de Joan Carles Renom (BTT Premià de Dalt). L'única fèmina participant ha estat Carla Adalid, del Corriol CE. En júniors, els corredors de Premià de Dalt Ivan Carmona i Jonatan Anaya han demostrat la seva superioritat, mentre que Ernest Adalid (Corriol CE) s'ha classificat tercer. En infantils, els lleidatans Nils Perales i Mario Arroyo (Colomina DH Team) han copat els dos primers calaixos del podi i Mauro Vai (Premià de Dalt) ha pujat al tercer graó.
En l'Open Infantil de Four-cross, Christian García (BTT Premià de Dalt) s'ha imposat en principiants, Antoni Cabrerizo (Terres de Lleida) en alevins i Antoni Cudos (Terres de Lleida) en infantils. Cristina Urgell (Terres de Lleida) ha estat l'única participant femenina.
Els darrers descensos han servit per coronar els campions provincials de les diverses categories, que han estat els següents: Nils Perales (Colomina) en infantils, Oliver Daunis (Colomina) en júniors, Gerard Pelegrí (Colomina) en homes i Cristina Urgell (Terres de Lleida) en fèmines.

Nota de la Delegació de la F.C.C. a Lleida