El Trofeu Ciutat de Barcelona de pista finalment no es celebrarà

23/07/2010
Pista

El Trofeu Ciutat de Barcelona de pista finalment no es celebrarà

El ciclisme en pista català i espanyol perd la seva única cita del calendari internacional dels darrers anys: el Trofeu Ciutat de Barcelona. Previst per als dies 24 i 25 de setembre i el Velòdrom Olímpic d’Horta com a escenari, l’entitat organitzadora, el Club Ciclista Catalunya Track Cycling Team, lamenta informar de la suspensió de la prova, degut, en gran part, al context econòmic actual que ha impossibilitat reunir el pressupost mínim necessari per a garantir la celebració i desenvolupament d’un esdeveniment digne, que l’any passat va acollir la Copa d’Europa de l’especialitat.
El club organitzador, però, agraeix l’aportació econòmica i suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Consell General de l’Esport cap al Trofeu, que en només tres anys d’antiguitat s’ha situat com una de les proves de referència del calendari internacional, com demostra l’interès mostrat per moltes de les primeres figures mundials de l’especialitat per participar en la prova barcelonina.
Així, la participació per aquesta edició 2010 del Ciutat de Barcelona, com en anys precedents, ja comptava amb una pre-inscripció de luxe, amb ciclistes procedents de països com Alemanya, Azerbaidjan, Colòmbia, França, Gran Bretanya, Itàlia, Rússia, Sud-àfrica i Suïssa, a més dels millors especialistes catalans i espanyols, tant en categoria masculina com femenina. D’altra banda, el programa de competicions tenia previst celebrar vuit de les deu disciplines olímpiques de pista, proves de ciclisme adaptat i exhibicions de free-style.

Text: Premsa Catalunya Team