Joan Hernàndez i Raul Cruz guanyadors de la Cursa Festa Major Sant Gregori

20/07/2010

Sota una calor intensa es va celebrar la prova ciclista Festa Major organitzada pel club ciclista Sant Gregori, dividida en dues curses en un circuit de 31 quilòmetres. Els corredors van fer dues voltes amb un total de 62 km i que tenia el primer tram fins a Canet d'Adri de pujada.
La primera cursa per cadets va ser guanyada en solitari per Joan Hernández (Carbonell-Freixes) seguit de Jordi Martinez i Alejandro Cruz i Laura Lòpez (Sarfa) primera en dones.  A la segona cursa per sèniors i màsters 30 es va formar un grup capdavanter de 12 corredors que van arribar junts a Sant Gregori per disputar la victòria final en que el barceloní del (Telecom-Skoda) Raul Cruz va ser el més ràpid amb un esprint molt ajustat seguit del banyolí Josep Gironès primer màster 30 i líder de la Copa Catalana-

Text i font fotografia: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)