Nou cap de setmana DH i 4X al Bike Park Gardeny

17/07/2010
DHi

Nou cap de setmana DH i 4X al Bike Park Gardeny

Aquest any la Comissió de Descens de la FCC ha programat una sèrie de proves per als ciclistes més joves perquè puguin gaudir i aprendre les disciplines del descens i el four-cross, i fomentar així un bon planter de futures figures en aquestes modalitats de ciclisme.
La segona prova de l'Open Infantil de Descens se celebrarà al circuit permanent instal•lat al Bike Park de Gardeny, a la ciutat de Lleida, el dissabte 24 de juliol a les 11 hores. La primera cita va tenir lloc el passat 9 de maig al mateix escenari i hi van participar uns 40 bikers de 6 a 14 anys, tots proveïts de la corresponent llicència federativa.
L'Open Infantil de Four-cross és també una prova reservada a les categories més petites per tal que, aprofitant la celebració simultània de la Copa Catalana de Four-cross, puguin córrer i aprendre dels més grans. Aquestes dues curses es disputaran el diumenge, 25 de juliol, a partir de les 10.30 hores, amb els entrenaments, les sèries cronometrades i les mànegues classificatòries. Serà la tercera cita de la Copa Catalana de l'especialitat, després de les de Premià de Dalt, a les instal•lacions de La Poma, i Lleida al mes de maig.
El circuit de 4X del Bike Park de Gardeny té una longitud de 450 metres, amb molts salts i peralts que el fan tècnic i molt divertit.
A més, el cap de setmana de Sant Jaume es completarà amb una altra prova de la Kid's Cup Lleida 2010, que tindrà lloc al mateix Bike Park a les 17 hores del dissabte 24.

Nota: Pep Roca (Delegat de la Comissió de Descens a Lleida)