Tercer lloc de Beatríz Ibáñez als europeus de BMX

15/07/2010
BMX

Tercer lloc de Beatríz Ibáñez als europeus de BMX

Aquest cap de setmana es va celebrar el Campionat d'Europa de BMX per a les categories de 13 i més anys a la localitat de Sandnes, a Noruega. Tot i el llarg viatge que va haver de realitzar la selecció catalana, el resultat del cap de setmana a sigut més que positiu, amb uns resultats excel·lents després d'una dura competició. Les fèmines han sigut les màximes protagonistes, amb Beatríz Ibáñez, que va aconseguir la medalla de bronze amb el seu 3º lloc a la categoria femenina de 15 anys, i també amb Silvia Montes, que va quedar en 12º posició a la categoria de 14 anys. Quan a Oscar Torres, el corredor català no va poder passar la primera màniga eliminatòria a la seva categoria de 17-24 anys.
Sens dubte, Beatríz Ibáñez s'està obrint lloc al món del BMX amb una trajectòria impecable, després dels seus magnífics resultats nacionals, amb vuit victòries de vuit competicions en els darrers dos anys, i ara amb un tercer lloc a nivell europeu, millorant la seva marca respecte l'any passat, que va aconseguir una setena posició. 

La propera competició que li espera a la selecció de BMX és el Campionat d'Europa per a les categories de 12 anys i menys, a la localitat francesa de La Salle, Serre Chevalier.

Àlbum fotogràfic a facebook