Gran èxit del Campionat Escolar de BTT del Baix Empordà

30/06/2010
Promoció

Gran èxit del Campionat Escolar de BTT del Baix Empordà

Organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà i amb la col·laboració de la Comissió Infantil de la Delegació de Ciclisme de Girona i els clubs organitzadors, s’ha celebrat el Campionat Escolar BTT del Baix Empordà, amb cinc proves puntuades, en diferents poblacions, amb la finalitat de donar a conèixer els encants del ciclisme als nens i nenes en edat escolar. L'Estartit (CC Impuls Medes Mini), Castell d’Aro (CC Platja d’Aro), Palamós (CC Palamós), La Bisbal (CC Daró) i Torroella de Montgrí (CC Baix Ter) han estat les cinc localitats que van acollir el campionat i la col·laboració dels seus respectius clubs ciclistes ha estat fonamental per organitzar-los i portar-los a terme.
El projecte ha tingut molt d'èxit amb una resposta molt positiva per part dels participants i, per aquesta raó, és molt possible que aquesta experiència es porti a terme en altres comarques, com l’Alt Empordà o Garrotxa, en les quals el ciclisme base té molta prosperitat.

Campions i campiones del Baix Empordà:

Escoleta: Xavier Llenas (CC Baix Ter), Xènia Costa (Escola Vedruna Palamós) i Hugo Pèrez (CC Platja d’Aro)
Pre-Benjamí: Marina Boadas (CC Platja d’Aro), Saüc Tirado (CEIP Pedra Blanca) i Oriol Boix (CC Platja d’Aro)
Benjamí: Alba Pareras (Col·legi Sant Jordi), Anna Soler (CC Platja d’Aro) i Arnau Boadas (CC Bicis Esteve)
Infantil: Júlia Negre (CC Daró), Eduard Posta (CC Daró)
Aleví: Ma Elena Barea (CEIP Sant Gabriel), Judit Gonzáles (CC Baix Ter), Guillem Barrabés (CEIP Sant Gabriel) i Aleix Soler (CC Platja d’Aro)
Cadet: Adrià Llausas (CC Daró), Iolanda Colom (CC Baix Ter) i Dani Panella (CC Baix Ter)

Informació: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)