Cita prèvia a la final del Campionat d\'Espanya de BMX

23/06/2010
BMX

El passat cap de setmana ha tingut lloc una altra de les proves que conformen la Lliga Catalana de BMX, aquesta vegada al circuit permanent del velòdrom d'Horta (Barcelona). Una quarentena de corredors es van donar cita al matinal del dissabte on va acompanyar el sol en tot moment.
Els guanyadors ha estat  Joan Comadrán (Cruiser), Alfredo Moreno (18-19 anys), Daniel Florensa (16-17 anys) i Alberto Escudero (14-15 anys). Pel que fa als resultats dels nivells base, la fèmina Cristina García es va fer amb la victòria a la categoria fèmina A+B, mentre que Ismael el Maghni ho va aconseguir a la de 7 anys i menys. A la categoria de 8 i 9 anys es va imposar Cristina Artigas i, finalment, a la categoria que comprèn dels 10 als 13 anys va aconseguir el triomf Saul Conde.
La propera cursa a la que s'hauran d'enfrontar els corredors catalans és a la final del Campionat d'Espanya a Móstoles, Madrid.