Més detalls del Campionat de Catalunya de ciclisme infantil

18/06/2010
Promoció

Més detalls del Campionat de Catalunya de ciclisme infantil

Diumenge al matí Tàrrega acollirà el Campionat de Catalunya de Ciclisme Infantil-I Memorial Francisco Seco. La matinal, organitzada pel CC Tàrrega, retrà homenatge al ciclista targarí Francisco Seco, tràgicament desaparegut l'any passat.
Les inscripcions s'obriran a la Zona Esportiva Municipal de la capital de l'Urgell a partir de les 9 h i les curses arrencaran a les 10 h amb el concurs dels ciclistes benjamins en un circuit urbà a l'avinguda de la Ronda, on també es disputaran els campionats de Catalunya i provincial els principiants de 1r i 2n any, els alevins de 1r i 2n any i els infantils de 1r i 2n any. La jornada es planteja com una gran festa del ciclisme infantil, amb multitud d'atraccions i activitats per als més menuts i per a adults, com també servei de bar i piscina.
L'Escola de Ciclisme del CC Tàrrega-Secociclisme presenta un dels planters més actius i versàtils del país, amb la participació habitual en curses de Kid's Cup, carretera i pista. Fa dues setmanes el seu representant Joel Seco va aconseguir el subcampionat de Catalunya en pista de la categoria infantil, i el proppassat cap de setmana Andreu Reyes va ser subcampió de Catalunya de BTT en prebenjamins i Sara Vellido es va penjar la medalla de bronze en fèmines infantils de 2n any, mentre que Christian Seco es va classificar tercer a la prova en línia d'alevins del Trofeo Villa de Andorra (Terol).

Informació de la Delegació de la F.C.C. a Lleida