Jaume Escorigüela, campió de Catalunya juvenil a Salt

16/06/2010
Carretera

Jaume Escorigüela, campió de Catalunya juvenil a Salt

Amb una participació de 60 corredors a Salt va tenir lloc el Campionat de Catalunya de carretera de la categoria Junior sobre un exigent recorregut de 120 quilòmetres amb les dificultats dels ports de Les Serres i les Encies i al final l´ alt de Sant Hilari.
La cursa va tenir dues alternatives ben diferenciades, la primera es va correspondre amb una escapada que van fer dos components de l'equip francès de la Catalunya Nord que es va iniciar als primers quilòmetres i no va ser reduïda fins la pujada a Sant Hilari, Hilari, allà on va iniciar la seva batalla particular el corredor Arnau Soler del Huesca laMagia, i responent al atac el corredor local Francesc Zurita juntament amb el madrileny Carlos Verona, corredor instal•lat al CAR de Sant Cugat, Jaume Escorigüela i Cristian Astals tots dos del Huesca la Magia conformant-se un grupet de cinc corredors que al final es jugarien la victòria final.
El Huesca la Magia va jugar molt bé les seves cartes, assegurant d'aquesta manera el campionat davant d' un rival tant fort com Francesc Zurita del Ceràmicas Onda, tot i aquest corria sense equip. La cursa va ser guanyada pel madrileny Carlos Verona seguit d'en Jaume Escorigüela que a la fi va conquerir el campionat. A uns segons de diferència va arribar Arnau Soler, medalla de plata del campionat, i aproximadament a un minut en Francesc Zurita, medalla de bronze),  i Cristian Astals. La resta de corredors va arribar a una distància de més de quatre minuts.
En el balanç de la competició agrair el suport i col•laboració de l’ajuntament de Salt i la predisposició del regidor Carles Borrell, que amb la seva moto va participar activament fent el servei de control mòbil de la cursa.

Informació: Jaume Coca