José Antonio Escuredo rep el reconeixement a una trajectòria llarga i plena d´ èxits

13/06/2010
Pista

José Antonio Escuredo rep el reconeixement a una trajectòria llarga i plena d´ èxits

En el marc dels Campionats de Catalunya de ciclisme en pista, el velocista gironí José Antonio Escuredo ha estat gran protagonista de la jornada de dissabte en rebre de mans del vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme Joan Casadevall una placa de reconeixement a una trajectòria com ciclista de més de 30 anys carregada a més d´ èxits internacionals on destaquen la medalla d´ argent a les olimpíades d´ Atenes més podis als mundials i un rècord del món al quilòmetre. Escuredo va poder gaudir dels aplaudiments de la gent donant una volta d´ honor al velòdrom de Barcelona.
En l´ aspecte competitiu, els Campionats de Catalunya van tenir com protagonistes Sergi Carrere al fons i Adrià Sabaté a la velocitat. A l´ americana va guanyar la parella formada per Sergi Esteve i Genís Soriano, igualada a punts amb Sergi Carrere i Andreas Teran, però amb millor número d´ esprints guanyats. El tercer esglaó del podi fou per Cristian Astals i Víctor Sánchez, tots dos juvenils del Huesca La Magia. Sergi Carrere (Camp Clar) va signar el primer títol del matí al scratch davant Sergi Esteve (Serveto) i Marc Vilanova (CJAM). Aquest darrer es va coronar campió a la persecució nou segons més ràpid que Andreas Teran (Palafrugell) i onze que Manuel Molero (Genesis). El segon triomf de Carrere va arribar a la puntació davant Marc Soler (Mollet) i Víctor Sánchez (Huesca la Magia).
La velocitat fou terreny d´ Alfred Moreno (Catalunya Team) que es va imposar sobre Eric Martín (Ca n´ Anglada) i Adrià Sabaté (Catalunya Team). Les següents curses van donar un parell de victòries a Sabaté, el més fort a keirin (davant Eric Martín i Marc Vera) i al quilòmetre (davant Eric Martín i Gerard García).
El divendres en sessió de tarda el velòdrom de Mataró va acollir un interclubs amb la presència de joves ciclistes (de cadets a infantils) tastant els atractius del ciclisme en pista.

Font fotografia: Ramón Sitges