Talansky vencedor de la segona etapa i nou líder a Tarragona

03/06/2010
Carretera

El corredor nord-americà Andrew S. Talansky, de la Selecció Nacional dels Estats Units, s'ha imposat A la segona etapa de la 51 edició de la Volta ciclista internacional a la província de Tarragona, disputada entre les localitats d'Alcanar i Salou amb 149,9 quilòmetres de recorregut. Talansky va superar els seus deu companys d'escapada en l'arribada al Pº Jaume I de la capital de la Costa Daurada. En aquesta escapada no va poder entrar el ja ex líder Antoni Miguel.
El nord-americà ha aconseguit a més el mallot de líder gràcies a que va poder deslliurar-se de la caiguda que va sofrir el grup davanter en un bassal d'aigua a escassos metres|metros de l'entrada als últims 3 quilòmetres, la qual cosa va impedir a William Aranzazu del Azysa, que marxava segon de la general, accedir al liderat de la carrera|cursa tarragonina. Carlos Lapuerta del Serveto Alcoletge de Lleida, Marc Vilanova del CJAM i el campió d'Espanya Antonio García del Politécnica Bancaixa van ser altres dels implicats, a més a més d'alguns corredors del pilot perseguidor, que va entrar a 2'21"

Aquest dijous es disputarà la tercera etapa de 135 quilòmetres amb sortida i arribada a Cambrils i amb els alts de La Musara de primera categoria i el d'Alforja de segona com a màximes dificultats orogràfiques.

Font fotografia: Josep Maria Martorell