Antoni Miguel, David Alcaraz i Santiago Molina, protagonistes al Criterium d´ Empuriabrava

31/05/2010
Carretera

L'Esport Ciclista Figueres ha organitzat aquest diumenge una matinal de ciclisme per poguer gaudir de 3 curses de diferents categories amb el III Critèrium Internacional d'Empuriabrava que  s'ha disputat en un circuit de 2'5 km, d'Empuriabrava i sota el patrocini de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries i que també van presidir el lliurament de premis. La participació total va ser d'uns 150 corredors.
En la primera cursa per veterans es va imposar Santiago Molina en l'esprint final a Jordi Codony que es van escapar del grup general.
En la segona per sèniors i màsters 30 es va formar un grup de 46 corredors que van arribar junts per disputar la victòria final i David Alcaraz va ser el més ràpid seguit de Raul Cruz i Rodolfo Menechetti.
La prova reina per sub 23 i èlit es va disputar per esprints puntuables com és habitual, i l'emoció en tota la cursa va ser molt alta donat que el guanyador es va decidir en l'últim esprint en que el corredor olímpic de Palafrugell Antonio Miguel (Ciutat de Tarragona) es va imposar amb 12 punts seguit de Joan Font (CJAM) amb 11 punts i Juan de Dios González (Inverse)amb 10 punts. Quart i primer sub 21 fou el corredor de la Catalunya Nord (Le Boulou) Teddy Rames.

Text i foto: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)