Rubèn Peris rep la Medalla al Mèrit Esportiu del Consejo Superior de Deportes

27/05/2010
Carretera

Rubèn Peris rep la Medalla al Mèrit Esportiu del Consejo Superior de Deportes

Rubèn Peris, president de la "Volta" Ciclista a Catalunya, ingressarà a la Reial Ordre del Mèrit Esportiu tot rebent, el pròxim dilluns 31 de maig, la Medalla de Bronze del Consejo Superior de Deportes. Aquest reconeixement  és degut a la seva brillant trajectòria dedicada al món de l’esport en l’àmbit nacional però també internacional, centrant-se en particular al món del ciclisme. El secretari d'estat per a l'Esport i president del CSD, Jaime Lissavetzky, li lliurarà la distinció a la Facultat de Ciències de l'Activitat Física (INEF) de la Universidad Politécnica de Madrid.
President de la "Volta" des de novembre de 2003, Rubèn Peris també és membre del consell directiu de l'Associació Internacional d'Organitzadors de Curses Ciclistes (AIOC) des de finals de 2004, així com de l’Asociación Española de organizadores de carreras ciclistas (AEOCC). La vinculació de Peris amb la “Volta”, però, es remunta anys enrere, estant implicat en la seva organització des de diferents càrrecs durant 20 anys, de 1979 a 1999.
Professionalment parlant, de 1994 a 2000 fou el cap de Gabinet de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i, posteriorment, cap de l'àrea de relacions externes i socials de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).
A més, Rubèn Peris també va ser el Director de Ciclisme dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i cap de l'equip olímpic espanyol de ciclisme per als Jocs Olímpics d'Atenes 2004.

Nota de “Volta” Ciclista a Catalnunya A.E.