Es presenta l´ Open d´ Espanya de descens de Tartareu

20/05/2010
DHi

Es presenta l´ Open d´ Espanya de descens de Tartareu

La Diputació de Lleida ha acollit avui dimecres l'acte de presentació de la prova de la Copa Catalana i l'Open d'Espanya de Descens de Tartareu, que se celebrarà el pròxim de setmana en aquesta localitat de la Noguera amb l'organització del CC Tartareu i Ocisport. L'acte ha comptat amb la presència del director de Patrocinis Esportius de la Diputació de Lleida, Camil Gómez; la delegada a Lleida de la Secretaria General de l'Esport, Núria Ramon; l'alcaldessa de les Avellanes i Santa Linya, Carme Garrofé; el president del CC Tartareu, Lluís Garrofé, i el delegat a Lleida de la FCC, Jordi Vidal.
El traçat de Tartareu es presenta molt tècnic, amb una presència important de trams en pedra i roca i salts espectaculars que exigiran la màxima atenció i habilitat dels descenders. Aquesta vegada la primera part del circuit variarà respecte a edicions anteriors. Amb sortida des de la muntanya de Malera, en un punt situat a 878 m d'altitud, el descens de Tartareu tindrà un desnivell superior a 335 m.
El dissabte 22, a les 9 del matí, s'obriran les inscripcions presencials. Des de les 10 i fins a les 14 h, i a la tarda de 16 a 19 h, hi haurà dues sessions d'entrenaments lliures. El diumenge 23 els pilots disposaran d'una nova tanda d'entrenaments de 8.30 a 9.30 h. A les 10 del matí tindrà lloc la primera sortida i a partir de les 12 h se celebrarà la segona màniga.
Fins avui dimecres ja s'hi han preinscrit un total de 180 descenders, i es preveu que la participació oscil•li al voltant dels 250 especialistes.

Més informació i inscripcions: http://www.ocisport.net/