Èxit de la 4a. Marxa de les Goges, Banyoles-Rocacorba

17/05/2010
Cicloturisme

Èxit de la 4a. Marxa de les Goges, Banyoles-Rocacorba

Amb un temps perfecte pel ciclisme, el diumenge 16 de maig, s’ha dut a terme la quarta edició de la marxa cicloturista de les Goges, Banyoles-Rocacorba, organitzada pel Club Ciclista Banyoles.
Aquesta ha estat l’edició de més èxit, amb una participació de 425 cicloturistes entre els quals hi han figurat noms il•lustres del ciclisme com en Joan Llaneras i en Carles Torrent. Llaneras ha participat en l’itinerari curt amb un tàndem amb el seu fill Pau.
Al cim de Rocacorba hi han arribat 275 corredors encapçalats per l’Albert Ebri i en Carles Torrent. La primera fèmina ha sigut Sandra Santanyes. Cal tenir en compte que 53 corredors més han optat pel trajecte llarg però no han fet l’ascensió a Rocacorba.
Aquesta edició s’ha caracteritzat pel fet d’haver cronometrat el temps de l’ascensió al cim de Rocacorba, a més del temps total de cada participant. El millor temps de l’ascensió ha sigut el marcat per Carles Torrent
El trajecte curt l’han completat 97 corredors. L’honor de primer home ha sigut per en Jaume Estanyol i el de primera fèmina per Mireia Parès.

Nota i font fotografía: Lluis Pujol