Magnífic començament de les corredores catalanes a la Copa d´ Espanya

19/04/2010
Carretera

Magnífic començament de les corredores catalanes a la Copa d´ Espanya

Un total de 158 corredores han pres la sortida a la primera cursa de Copa d´ Espanya, amb 19 catalanes entre elles. Sobre un circuit de 35 quilòmetres, les cadets han fet una volta mentre que les júniors dues i les elits, tres. Totes elles han sortit al mateix temps. Les Elits han volgut escapar-se de la resta de categories, però ha estat una missió impossible, les júniors i cadets no s'han despenjat; és més, una vegada totes juntes (formant pilot), han estat les juniors les que han imposat un un fort ritme fen que algunes elits i cadets quedessin despenjades a les primeres rampes. El bon paper de les corredores catalanes a quedat reflectit a les classificacions.

Resultats per categories
 
Cadets

9ena Ariadna Trias (SARFA): “Aquest resultat deixa un gust amarg a Ariadna, que va entra en meta amb el mateix temps que les primeres, però, amb la roda punxada”
12ena Laura López (SARFA), 15ena Elisabet Bru (J.C.S. CONSTRUCTORA), 16ena Núria Laje ( GOAL), 32ena Giorgina Sarquella (SARFA) i 38 ena Anna Ladero (JCS Constructora)
“Destacar que per aquestes corredores ha estat la seva primera participació en Copa España”.
 
Júniors

“Només dues participants catalanes, però uns resultats magnífics”
Judit Vidal (J.C.S. CONSTRUCTORA), júnior de primer any, ha estat la guanyadora a aquesta categoria i Bianca Martí (Ase. Emp. Lev. - Roleauto) fou sisena.
“Judit s´ havia quedat a la pujada de la segona volta, però demostrant el seu coratge ha tornat a enganxar-se amb el pilot per rematar la feina al esprint on ha estat la més ràpida”.
 
Elits

Destacar les bones actuacions de Judit Masdeu (LOINTEK) en 13ena possició, Arantxa Garcia (DELFIN VERDE) 16ena, Anna Vericat (DELFIN VERDE) 21ena, Elena Carbonell (DELFIN VERDE) 26ena i Esther Fernandez (Hotel Modus Viventi) en la 27ena posició.
 
Informació de Juan Pedro Carretero