La Portals tanca el capítol d’ inscripcions

26/03/2010
BTT

La Portals tanca el capítol d’ inscripcions

La Portals ha tancat el capítol d’ inscripcions el superar la xifra del miler previst de participants. Per aquest motiu l’ organització vol agrair a tots els que us heu interessat per aquesta I edició i que esteu fent que sigui una realitat un projecte, inicialment difícil d’aconseguir degut a la regulació existent, al ser Montserrat un Parc Natural i derivats, en la seva majoria, per la massificació de bicicletes que circulaven per qualsevol lloc.
La iniciativa pretén ordenar i regular l’ús de la BTT pel Parc Natural i, per això, us demanen ajuda a tots. El Patronat de la Muntanya de Montserrat, òrgan que gestiona aquest espai natural,  ha obert, per primera vegada, la possibilitat de poder realitzar una Marxa, que no una competició, i entenem que hem de respondre, des del ciclisme, com es mereix aquesta decisió tan aperturista, en el doble vessant del sentit de la paraula.
L’organització de La Portals vol col•laborar amb els que no heu aconseguit dorsal aquest any i us donem l’oportunitat de descarregar els tracks GPS des del web www.laportals.cat, per tal que pugueu fer i gaudir del recorregut íntegrament en qualsevol altre data, però no l’11 d’abril.