Soler, Miró i Vidal, els millors de la I Challenge de Socials de Barcelona

03/03/2010
Carretera

Soler, Miró i Vidal, els millors de la I Challenge de Socials de Barcelona

Amb la celebració de la VI Cursa Ciclista Interclubs a Barcelona el passat diumenge 28 de febrer, es dóna per finalitzada la primera edició de la Challenge de Socials de Barcelona que ha aplegat quatre curses que s'han disputat aquest hivern 2009-2010 a la província de Barcelona.

La classificació general ha estat dominada pel ciclista de la categoria èlit Jordi Soler de l'equip Inverse-Ajuntament de Lleida, gràcies als seus bons resultats a les curses de Sant Pere de Ribes, Circuit de Montmeló i Terrassa. El podi l'han completat el veterà del Pinturas Grimaldo José Madrigal i el master 30 Albert Bañeres del Munt Bikes.

En la categoria de cicloturistes, el millor ha estat Albert Miró, del Trujillo i, en quant a les fèmines, la més regular ha estat la junior Judit Vidal, del JCS Construccions, de la disciplina de la PC Nicky's de Terrassa.

Els clubs organitzadors estan molt satisfets per l'acollida ja que un total de 213 corredors han puntuat en alguna de les quatre puntuables i totes elles han tingut més participants que els anys anteriors.

 

Teniu tota la informació i classificacions a www.challengesocialsbarcelona.blogspot.com