La Cursa Interclubs obre l´ any de veterans i femení

02/03/2010

Minuts després de les nou del matí, 57 ciclistes van començar a pedalar en la sisena edició de la Cursa Social Interclubs. Aquesta prova és també el campionat social dels tres clubs organitzadors, que en el cas del Provençalenc arriba a la 80ena edició.

Després de diversos intents, l'escapada que va decidir la victòria es va produir a meitat de cursa i la formaren cinc corredors: Albert Bañeres (Munt-Bikes), Juan Carlos Medina (RD Telecomunicacions), Francisco Javier Sánchez (CC Rubí), José María Benítez (Cecoc) i Albert Miró (Trujillo).

Aquest mateix va ser l'ordre d'arribada a meta, després d'un aferrissat esprint final. A un minut i 23 segons David Pua va donar temps al gran grup.

El podi dels socis del Sant Andreu va estar format per Pablo López, Xavier Garrido i Jordi Fonollosa. Per part del Poble Nou els primers van ser Daniel Gómez, Marco Barbensi i Enric Mor. I del Provençalenc, el podi el va encapçalar el seu president Jaime García.

La categoria de fèmines va estar copada per les noies de l'equip JCS Construccions, pertanyent a la PC Nicky's de Terrassa, Judit Vidal, Elisabet Bru i Ana Ladero.

La Cursa Interclubs, a més, ha estat l'última puntuable de la I Challenge de Socials de Barcelona. La classificació general final d'aquesta primera edició ha estat encapçalada per Jordi Soler (Inverse-Ajuntament de Lleida), José Madrigal (Pinturas Grimaldo) i Albert Bañeres (Munt-Bikes). El primer cicloturista ha estat Albert Miró (Trujillo) i la primera fèmina Judit Vidal (JCS Construccions).

A continuació es va celebrar el IV Premi Inauguració de Veterans que, a més, va ser la primera puntuable de la Xallenge de Veterans 2010. Amb una participació rècord, 107 corredors de les categories V40, V50, V60 i Fèmines es van enfrontar a les 25 voltes al circuit de la Mar Bella

Informació i font fotografia: C.C. Provençalenc