L´ Open d´ Espanya DH arriba a Catalunya

21/05/2009
DHi

L´ Open d´ Espanya DH arriba a Catalunya

El proper cap de setmana tindrà lloc a Tartareu (Lleida) la segona prova del campionat després de que alguns dels corredors es troben aquest cap de setmana disputant la tercera prova de Copa del Món a Vallnord, Andorra. 

El circuit té el seu inici a la montanya de Malera amb una altitud de 878m i el desnivell total dei circuit és de 338m. El recorregut és la delícia de la majoria de descenders amb una baixada formada de pedra i roca, algunes traçades de sorra i salts espectaculars.

Cal recordar que per poder participar s'ha de realitzar una preinscripció a través de la web abans del dijous dia 21 de maig fins les 20h de la tarda. El pagament (25€) es realitzarà dissabte a la carpa d'inscripcions de la organització així com el control de firma i la recollida de dorsals. Els corredors que no hagin realitzat la preinscripció tindran l'opció d'inscriure's el mateix dissabte a la carpa d'inscripcions abans de les 14h però aquests tindran un recàrrec de 5€.

El dorsal assignat servirà per totes les proves de l'Open d'Espanya Massi DH, i en cas de pèrdua es farà un duplicat amb una penalització de 3€.

  

HORARIS

 

Dissabte 23 de maig:

 

10-14h. Entrenaments oficials

16-18h. Entrenaments oficials

 

Diumenge 24 de maig:

 

8.30-9.30h. Entrenaments oficials

10h. Primera màniga

12h. Segona màniga

14h. Entrega de premis

 

Informació d´ Ocisport