El Gran Premi Massi de Flix, a la televisió

24/04/2009
BTT

El Gran Premi Massi de Flix, a la televisió

 

Resum de l´ emissió

 

Gran Premi Massi de  Flix    

 

Flix (Tarragona) acollia  la tercera prova del Gran Premi Massi - Copa Catalana Internacional , una de les tres proves dobles del campionat que arrancaba el dissabte a la tarda amb una contrarellotge de 5'3 km i el diumenge es disputaba la prova de ral li en el circuit conegut com "Bassa de les Clotxes". El traçat era semblant al de l'any pasat, però amb algunes millores, afegint zones més tècniques a un circuit molt ràpid de 9'2 km amb 185 metres de desnivell per volta.

El Club Ciclista Flix tenia el circuit de la "bassa de les Clotxes" preparat per la prova de ral·li de diumenge amb unes parts tècniques que coincidien amb la CRI i uns trams de rodar que els corredors podien anar a molta velocitat. Els corredors elit, sub 23 i sub 21 havien de donar 5 voltes en aquest circuit de 9 km que gràcies a les pluges dels últims dies es trobava amb immillorables condicions.
Israel Núñez (Massi), Ismael Ventura (Bicicletes Esteve) i Darío Gasco (Massi) han estat els més ràpids en aquesta prova on els temps han anat molt ajustats arribant els tres primers corredors amb 4 "de diferència.