Es presenta la CDM de trial a Ripoll

02/04/2009
Trial

Es presenta la CDM de trial a Ripoll

El Centre de Tecnificació Esportiva de l’Ajuntament de Ripoll i el Club Ciclista de Ripoll amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme, la Secretaria General d’Esports i la Diputació de Girona organitza aquest important esdeveniment esportiu que acollirà les següents competicions:

-          Copa del Món

-          Campionat d’Espanya

-          Campionat de Catalunya.

Participaran més de dos-cents esportistes del més alt nivell, vinguts de més de quinze països i per tant Ripoll es convertirà en l’epicentre mundial del trial.

Els joves esportistes del Centre de Tecnificació de Ripoll també prendran part en aquestes competicions i esperem que aconsegueixin uns bons resultats, fruit del treball que estan realitzant durant tot l’any.

Aquest esdeveniment serà important des de la vessant esportiva, però també representarà per Ripoll i la comarca una important injecció econòmica per la afluència de públic i turisme que s’espera rebre.

A l’acte de presentació han assistit per part de l’Ajuntament de Ripoll, Teresa Jordà, alcaldessa, i Ramon Serra, regidor d’Esports; Per part de la Federació de Ciclisme, Carme Mas, presidenta, i Francesc Moradell, delegat territorial; Per part de la Secretaria General d’Esports: Sr. Josep Saguer, Representant Territorial de Girona; Per part del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, president; Per part del Club Ciclista de Ripoll: Sr.  Eudald Capdevila. Ha excusat la seva assistència en representació de la Diputació de Girona , el Sr. Narcís Casassa, Diputat d’Esports.

 

Per veure dossier