Concentració per recordar el ciclista recentment mort Jordi Seriola

20/11/2008
Cicloturisme

Concentració per recordar el ciclista recentment mort Jordi Seriola

Penya Mussolenca, Club Ciclista Sant Quirze L'ateneu, Club Freedom Bikes, Club Escapa, Club Falcons Sabadell, BICISPRINT Sabadell, Coordinadora Catalana d'Usuaris de la Bicicleta, Federació Catalana de Ciclisme, Penya Ciclista Palomilles, Sabadell Ciclista, Unió Ciclista Sabadell, A.D.E.N.C., Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura i Bicicleta Club de Catalunya.

Convoquem a els clubs, entitats ciclistes i a tothom que vulgui el dia 30 de Novembre a les 10 del mati, a una concentració al Parc Industrial del Ripoll a Sabadell. Concretament al Camí de la Fabrica Figuerola­.

 

En aquest enllaç trobareu el lloc concret.

 

Tot seguit es farà una bicicletada amb la carretera tallada al transit de vehicles a motor fins arribar al fatídic Km. 4. En aquest punt que es on es va produir la mort d'en Jordi Seriola, es farà un acte per tal de col·locar una "bicicleta blanca". La bicicletada tornara per la carretera B­124 fins el Parc Industrial del Ripoll on finalitzara la convocatòria.

Esperem la màxima assistència, per mostrar, a tothom, que aquestes situacions de risc que patim les persones que circulem amb bicicleta per les carreteres del país, s'han d'acabar.