Es presenta la 25 ena edició de la Volta cicloturista al Cor de Catalunya

20/11/2008
Ciclocròs

Es presenta la 25 ena edició de la Volta cicloturista al Cor de Catalunya

Amb motiu d’aquest 25 aniversari, els Alps seran l’escenari principal d’aquesta propera edició i en el mític Alpe D'huez, hi haura el “cuartel general” de la XXV Volta.

En el sopar que es va celebrar en el restaurat el Retiro de Manresa, i van ser presents quasi un centenar de persones destacant la presencia de la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme Carme Mas, així com de l’alcalde de Manresa Josep Camprubí, del regidor d’ Esports Josep Empez, del president de la Comissió de cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme Josep Latorre, i del gran ex corredor català Melcior Mauri, guanyador de la Vuelta a España, entre altres personalitats.

Carme Mas, presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme i presidenta d' honor de la XXV Volta del Cor de Catalunya va comenta que te moltes ganes de venir a participar, ella fa cicloturisme junt amb el seu marit i els dos fills, però te clar que s' haurà d' entrenar seriosament.

Josep Camprubi, batlle de Manresa i president d' honor de la XXIV Volta va indicar que dona suport a la Volta com a persona i des de el ajuntament, per que, per a Manresa es un orgull que s' hagi arribat fins a la XXV Volta.

Josep Latorre, president del cicloturisme català que comparteix presidència d' honor amb la presidenta Carme Mas, es va emocionar al saber que seria també, el president d' honor de la Volta en la que ell ha participar amb bicicleta fa ja molts anys.

Melcior Mauri, guanyador de la Volta Espanya i padrí de la XXIV Volta va explicar el recorregut de la XXV Volta, va dir que era per gaudir-ne molt i molt, però que se haurà d' entrenar de forma seriosa, dons el recorregut no permet fer la Volta sense estar-ne ben preparat.

Els padrins de la XXV Volta seran Roberto Heras, que no va poder venir per que està fent la “Ruta de los Conquistadores” a Costa Rica, i l´ Ángel Edo que tampoc a pogut venir per que està a Portugal.

El cartell i el mallot de la volta, l' ha dissenyat, com cada any des de la tercera Volta, en Ferran Quesada del Vendrell.