28/09/2007
Promoció

Resum de l´ emissió

COPA CATALUNYA INFANTIL CARRETERA-CUNIT

La temporada de ciclisme infantil a Catalunya va tenir el seu colofó a la tarragonina localitat de Cunit. Després de visitar Pallaressos, Sant Joan Les Fonts, Olot, Camarles, Sant Joan Despí, Vilanova i la Geltrú, Perafort, Tortosa, Pallejà, Terrassa, Vilaseca, Montroig, Blanes, Girona i l´ esmentat Cunit, la categoria més jove va culminar una nova temporada amb bones perspectives pel futur. Tot i els problemes que sacsegen el ciclisme actualment, les llicències més joves s´ han incrementat en un 88% respecte l´ any 2006. Un total de 1470 joves, entre infantils i cadets, s´ han animat a provar un esport que combina com ningú valors com el sacrifici, solidaritat i passió.

XXVI CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BMX-SANT ANDREU DE LA BARCA

El passat cap diumenge 16 de setembre es va celebrar al circuit permanent de Sant Andreu de la Barca una nova edició del Campionat de Catalunya de BMX amb un nombrós grup de 50 pilots i un sol brillant com a testimoni.

La jornada va arrencar amb sorpresa amb el jove pilot Christian Fernandez qui, amb uns sis mesos d´ experiència al món del BMX, es va imposar amb gran superioritat a la categoria de 9 anys i menys. En aquesta categoria s´ esperava molt d´ un Saul Conde que tot i lluitar fins al final, una caiguda el va deixar en sisena posició. També va resultar un dia rodó per una família molt lligada al BMX. El petit dels Hiniestrosa, Lluis Hiniestrosa, va mostrar grans habilitats amb només 7 anys. A l´ esperada categoria élit  Juanma Garcia, amb 17 anys i sent encara júnior, es va imposar amb una total autoritat al veterà Alfredo Moreno, tercer al final.