La Marxa Terra de Remenes, aquest diumenge, preveu 2400 cicloturistes

09/05/2007
Cicloturisme

La Marxa Terra de Remenes, aquest diumenge, preveu 2400 cicloturistes

El proper diumenge el cicloturisme català viu el seu dia gran amb la Marxa Terra de Remences, quarta prova a més del circuit de llarga distància de la F.C.C.. Un cop més les comarques de la Garrotxa, Osona i Ripollès tornaran a rebre un nombrós pilot, previst entre 2300 i 2400 ciclistes, per cobrir els dos recorreguts de 95 i 175 quilòmetres, amb la sortida i l´ arribada ubicades a Sant Esteve d´ en Bas i els alts de Capsacosta, Canes, Bracons i Condreu a l´ itinerari. Com  novetats per aquest assenyalar un WC exclusiu per dones i un servei de guarderia per tots els participants.

Fa un any la marxa va reunir 2100 cicloturistes, una xifra rècord en aquesta cursa. Oriol Colomé, conegut biker i ciclista de carretera, fou el primer en Sant Esteve d´ en Bas amb un temps un minut inferior a les cinc hores, es a dir el millor de la història de marxa, tot i que es pujava Bracons pel costat més difícil per completar els 175 quilòmetres de la versió llarga. Entre les curiositats recordar la participació d´ un tàndem mixta vingut d´ Eivissa i la creació de la figura de la bicicleta- escombra per facilitar el seguiment i auxili de les darrers unitats del pilot.

 

Tota la informació a www.terraderemences.com

 

Resum de la Marxa Racons de la Conca

 

El passat 29 d´ abril es va celebrar la tercera prova del Circuit de Llarga Distància, la "XI Marxa Racons de la Conca" en la localitat tarragonina de Rocafort de Queralt amb una participació de 380 ciclistes i una l'organització molt bona, tant en regulació del trànsit pels Mossos d' Esquadra, com en avituallaments i recorregut per carreters de poc trànsit, tot envoltats de paratges preciosos. La pluja va afegir duresa.