L´ Open d´ Espanya, la presentació del Massi i el 4X Vallnord, aquest diumenge a XS Esports

09/03/2007
DHi

L´ Open d´ Espanya, la presentació del Massi i el 4X Vallnord, aquest diumenge a XS Esports

 

Resum de l´ emissió

 

OPEN D'ESPANYA BTT XC ? SANT ANDREU DE LA BARCA

El passat cap de setmana Sant Andreu de Barca va acollir la primera cursa de l´ Open d´ Espanya, una competició que tindrà la pràctica totalitat de les seves curses a territori català. La presència dels tres millors equips nacionals ?Tau- Spiuk, Massi i Orbea- amb quasi totes les seves figures era el gran al·licient del dia per que a la sortida estava reunit el bo i millor del mountain bike espanyol i català, i no només a la cursa elit masculina, també a la resta de curses.

 

Presentació equip Massi 2007

La presentació de l´ equip Massi que es va realitzar al recinte de les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca. El nou equip Massi per aquesta temporada està format pels elits Sergio Mantecón, Israel Nuñez, Juan Pedro Trujillo i Xavier Carnicer, els sots 23 Darío Gasco i Joan Marc Perarnau, el juvenil Eduard Recasens, les dones elits Mercé Tusell, Sandra Santanyes i Anna Villar, la noia sots 23 María del Mar Sancho i la juvenil Margarita García. Ivan Oulego, Pasqual Canals i Miriam Blas formen el trio de competidors per descens, sens dubte un grup de gran qualitat.

 

4X Snow BTT Vallnord by Best

Vallnord ha acollit per quart any consecutiu l'espectacular prova de 4X  Snow BTT by Best, una modalitat vibrant de descens de mountainbike sobre neu. En aquesta ocasió han estat més de 70 bikers els que s'han donat cita a l'estació andorrana. La prova s'ha disputat en dues categories: Pro i Open.