La Copa Catalana continua a Andorra aquest cap de setmana

31/08/2006
BTT

La Copa Catalana continua a Andorra aquest cap de setmana

Aquesta competició arriba a la seva setena prova de la temporada viatjant a Andorra, a l'estació de VALLNORD, on es poden començar a deixar algunes posicions de la classificació general ja decidides. Sergio Mantecón i Cristina Mascarreras arriben com líders i intentaran que ningú els prengui aquesta posició privilegiada. El recorregut, traçat sobre el Sector de Pal, serà molt similar sobre el que van rodar els bikers el 2005, transcorrent pels boscos de Pi negre i Avet, i havent de superar trams molt tècnics i forts desnivells, que segurament es convertiran en decisius i selectius per al grup.

En l'edició de 2005 van guanyar els recent Campions de Catalunya de llarga distància, Israel Núñez i Neus Parcerisas, competició celebrada en la localitat de Fals-Fonollosa diumenge passat. Es contarà amb la presència dels bikers francesos Cedric Ravanell (Lapierre) i Cecile Rode (Lapierre) que vénen de disputar els Mundials de BTT a Nova Zelanda. També s' espera que competeixi Iñaki Lejarreta (Orbea), entre els ja tradicionals del Gran Premi MASSI - Copa Catalana Internacional.

 

Recordem que aquesta prova es disputa el dissabte 2 de setembre, amb 2 sortides programades:
14.00h: Féminas, féminas sub23, Júnior, Màster 30, cadetes i veterans
16.00h: Elite, sub23 i sub21.

 

A més d'aquesta prova el Mountain Festival acull els SkyGames 2006, els campionats del món d'esports d'altura. Dintre dels SkyGames es disputaran quatre carreres: Quilòmetre Vertical, SkySpeed Clim, SkyBike (duatlón) i SkyRace.

 

Nota i fotografia d´ Ocisport