Èxit de participació en l'inici de la Lliga Catalana de pista a Tortosa

26/02/2018
Pista

Èxit de participació en l'inici de la Lliga Catalana de pista a Tortosa

Fins a 74 participants entre totes les categories es van reunir el passat dissabte al velòdrom municipal de Tortosa per celebrar la primera prova de la Lliga Catalana d'Hivern de ciclisme en pista, en una matinal en què es van disputar fins a 13 proves entre alevins, infantils, cadets i les proves reina, en categoria open. La jornada va avançar sense cap incident ni caiguda.

El júnior Marc Josep Acero (CC Mollet), guanyador de l'eliminació, es va poder acabar emportant la classificació final de l'omnium open davant el també júnior Pau Vilanova (CC Terrassa) i l'elit Edgar Sarabia (Pista Bcn). Per la seva banda, el sub23 Manel Usach (PC Ribera d'Ebre) va endur-se l'eliminació danesa davant Acero i Vilanova i Albert Masana (AE Muntanyes de Cambrils) va dominar àmpliament la prova de la puntuació.

En categoria femenina, Diana Pérez (CC Terrassa), la vencedora de la puntuació, es va acabar enduent la victòria entre les júnior, igual que ho van ferCarolina Miranda (CC Baix Ter) en cadet, Marta Vilanova (CC Terrassa) en infantil i Aixa Catalán (Pista Bcn) en aleví. En la resta de categories inferiors masculines, Abel Gordillo (CC Sant Boi) es va endur l'omnium cadet davant Josep Beneito (UC Vilanova) i Martí Hidalgo (CC Terrassa), mentre Tomàs Deosdat (PC Baix Ebre) aconseguia la victòria en infantil i Marc Zafra (Club Infantil Olot), en aleví.

La Lliga Catalana continuarà el pròxim dia 17 de març al velòdrom d'Horta de Barcelona, si bé el 3 de març també es disputaran proves de caràcter autonòmic a Mont-roig.

Es poden consultar totes les classificacions i informació de la prova en el següent enllaç.