La selecció catalana júnior, preparada pels campionats d'Espanya de Sòria

03/09/2018
Junior

La selecció catalana júnior, preparada pels campionats d'Espanya de Sòria

La selecció catalana júnior ja està preparada per la disputa aquest cap de setmana, entre els dies 7 i 9 de setembre, dels Campionats d'Espanya que es disputaran a la ciutat de Sòria (Castella i Lleó). Un total de quinze ciclistes es desplaçaran a la prova que s'iniciarà divendres amb les proves contrarellotge d'un campionat compartit amb la categoria màster.

Ariana Gilabert, Mireia Trias, Nerea Ruiz i Maria Banllès (Catema.cat) i Alexandra Moreno (Tot-net Terrassa) formaran la selecció femenina, que participaran tant a la prova en línia de diumenge (amb 77,1 quilòmetres de recorregut) com a la contrarrellotge, on Gilabert intentarà millorar el seu bronze de la passada temporada sent de primer any. Totes les integrants de la selecció prendran la sortida a la crono a excepció de Nerea Ruiz.

En el cas dels corredors masculins, han estat seleccionats el recentment vencedor del GP Ripoll, Abel Balderstone, Gerard Bofill, David Domínguez i Aleix Torrella (Tot net-Terrassa), Alex Martín (Polartec-Kometa), Pau Miquel (Turismo Villanúa), Arnau Fonollosa i Alberto Hernández (Jufré Vic-ETB), Luis Vivián (Quadis-Trek) i Nicolás Fernandes (Transluján-Mollet). Per la seva banda, seran Balderstone, Martín i Miquel els que facin la prova contrarellotge, on el mateix Pau Miquel, campió català de la disciplina, també defensa un bronze aconseguit l'any passat a Serrada (Valladolid).

Fotografia: Selecció catalana júnior a la Classique des Alpes 2018.