Muntadas i Simon guanyen a Masquefa i són líders de la Copa Catalana

29/10/2018
Ciclocròs

Jordina Muntadas (Corvi) i Isaac Simon (BH Concept Barcelona) van imposar-se a la tercera prova de la Copa Catalana de Ciclocròs disputada a Masquefa, en un circuit enfangat degut a les pluges que van convertir-la en una prova del CX més clàssic i llaminer, i en la que hi van prendre part 136 ciclistes.

La prova femenina va ser un monòleg de Muntadas, que sense la que havia estat la seva principal oponent les dues primers curses, Veerle Cleiren, ha estat la dominadora de la cursa de principi a final, imposant-se amb més de 3' sobre Emma Roger (Sismic-Le Bolou) i més de 6' sobre Júlia Pujol (Catema.cat), que han completat el pòdium. La categoria masculina tampoc ha tingut massa història, ja que Simon va ser qui millor es va adaptar al fang del cicrcuit i es va tornar a imposar en solitari, tal i com ja va fer a Guissona la setmana passada. Aquest cop el van acompanyar al podi el S23 Marc Romero (BG Team 100% Natural) i Gerard Alvarez (Relber Cyling Team).

També va disputar-se el ciclocròs per categories de promoció, amb 44 valents i valentes inscrits. Els vencedors per les diferents categories van ser:

• Prebenjamins: Eidden Vidal (Canet CC)
  • Bernjamins: Queralt Cubí (Jufré Bic ETB) i Marc Danti (Jufré Vic ETB)
  • Principiants: Laia Rodríguez (La Torreta Bike) i Martí Carreras (Tot Net Terrassa)
  • Alevins: Mireia Padrós (Bicicletes Segú) i Martí Carreras (Tot Net Terrassa)
  • Infantils: Marta Cano (Bike Garraf CE) i Pol Font (Comarques de Lleida)
  • Cadets: Nicole Castillo (Corvi Team) i Marc Masana (La Torreta Bike)
  • Juniors: Luis Vivian (Quadis Trek)
  • S23: Emma Roger (Sismic Le Bolou) i Marc Romero (BG Team 100% Natural)
  • Elits: Jordina Muntadas (Corvi Team) i Isaac Simon (BH Concept)
  • M30: Marta Navarro (3HM Club Esportiu)
  • M40: Carmen Median (Montcada CC) i Marc Clapés (Taradell UC)
  • M50: Pere Joan Roig (Vila Bikes Club)
  • M60: Joan Carbones (Nineta Bike Club)

Classificacions Masquefa Open

D'altra banda, en la general de la Copa Catalana de Ciclocròs tant Muntadas com Simon s'han posat líders, i ja compten amb una bona avantatge sobre els seus perseguidors.

Les properes proves d'aquesta apassionant Copa Catalana de Ciclocròs seran aquest cap de setmana: el dissabte dia 3 a Manlleu, el Trofeu Joan Soler (inscripcions obertes), i el diumenge dia 4 el 6è GP Internacional CX Ciutat de Vic (inscripcions obertes), ambdues amb categoria UCI C2 i amb CX en categories de promoció.

[Foto crèdits: @brazodehierro]