Jofre Cullell domina el primer ciclocròs de la temporada

09/10/2018
Ciclocròs

La primera prova de la temporada de la Copa Catalana de ciclocròs es va estrena aquest diumenge a Sant Fruitós de Bages dins d'uns Benet Games amb més de 26.000 visitants. Jofre Cullell (Megamo) va ser el principal dominador de la prova i es va imposar en solitari amb 1:24 sobre Isaac Simón (BH Concept Barcelona) i 2:04 sobre David Pons (3HM Club Esportiu), que l'han acompanyat al podi.

Cullell, campió d'Espanya de ciclocròs sub23 el passat gener a Legazpi i que ve de signar una impressionant temporada internacional de MTB (incloent-hi un podi en Copa del Món i top10 al Mundial) va passar destacar al primer pas per meta juntament amb Albert Poblet, Roger Gabriel, Francesc García i Xavier Ariza, per destacarse immediatament en solitario a la segona volta, la més ràpida de la prova amb el seu 5:20.

Jordina Muntadas (Corvi Team) es va endur la victòria entre les fèmines per davant de la belga Veerle Cleiren i de Sandra Heredero. Per la seva banda, Juan Pérez (La Torreta Bike) i Emma Roger (Sismic Wear-CC Le Boulou) van ser els primers júniors, Marc Masana (La Torreta Bike) el primer cadet, Josep Chavarria (Corvi) el guanyador màster 30, Arnau Rota (Bike Training) el màster 40, Joan Antoni Asensio (Trèvol Bikesports) el màster 50 i Antonio Muñiz (Tot Vici en Bici), el màster 60.

La pròxima cita de la Copa Catalana de ciclocròs (consulta'n la presentació completa amb 15 proves) es disputarà el proper 21 d'octubre a Guissona, amb les inscripcions ja obertes.

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport