La cronoescalada al Mont Caro es disputa dissabte

07/05/2018
Carretera

La cronoescalada al Mont Caro es disputa dissabte

El Mont Caro espera els ciclistes de carretera aquest dissabte dia 12 de maig en una nova edició de la Crono Caro, contrarellotge individual de 8,2 quilòmetres amb arribada al Mirador del Portell. Sent una de les muntanyes ciclistes més reconegudes de Catalunya i la mes alta de la província de Tarragona, destaca per les seves rampes que s’enfilen en alguns punts al 14% i pendent mitja del 9%, assolint un desnivell positiu de 713 metres

De la mateixa manera, també és coneguda per les seves espectaculars corbes en forma de ferradura i les seves sensacionals vistes.

En aquesta edició, la Crono Caro entra dins del calendari de la Federació Catalana de Ciclisme i el cronometratge es farà amb àrbitres oficials i cronòmetre homologat per la Unió Ciclista Internacional. Participaran ciclistes, homes i dones, en les categories Cadet, Junior, Sub 23, Elit, Master 30, Master 40, Master 50 i Master 60.  El dissabte 12 de maig, a partir de les 09h, el cronòmetre es posarà en marxa per a la disputa de la Crono Caro 2018.  

Tota la informació sobre la prova i inscripcions fins dijous a les 24, a l'enllaç.