La 3a Clàssica Xavi Tondo porta a Valls la Copa Espanya elit-sub23

02/05/2018
Carretera

La 3a Clàssica Xavi Tondo porta a Valls la Copa Espanya elit-sub23

Valls tornarà ser per tercer any epicentre de la Copa d'Espanya de ciclisme en ruta en categoria elit-sub23. La 3a edició de la Clàssica Xavier Tondo es portarà a terme el proper diumenge 6 de maig sobre un recorregut de 171 quilòmetres amb dues ascensions al Coll de Belltall (3a) i dues al clàssic Coll de Lilla (2a), present també en moltes etapes de la Volta a Catalunya.

La cursa serà especialment important al ser la vuitena prova i penúltima prova del calendari de la Copa Espanya, a la que tan sols li faltarà la prova de Madrid per a decidir-se. Així doncs, Valls veurà pràcticament la consolidació de la general final que per ara lidera el murcià Antonio Soto (Lizarte) i en què el català Gerard Armillas (Team Compak) es manté entre els deu primers, lluitant per estar al top10.

La prova la organitza la Secció Ciclista del Club Bàsquet Valls, el Club Ciclista Tondo i rep la col·laboració de l'Ajuntament de Valls i del Patronat d'esports. A més, aquesta edició de la prova comptarà amb la direcció de la prova d'en Joaquim "Purito" Rodríguez, bon amic d'en Xavi, que d'aquesta forma farà el seu particular record.

Tota la informació de la Copa Espanya elit-sub23, a l'enllaç.